قدرت ذهن – قسمت بیست و چهار - رضایت و خوشحالی در ارتباطات
مهارت برقراری ارتباط را خیلی از افراد دارند، اما آدم های زیادی نیستند که مهارت حفظ ارتباط را هم داشته باشند. کمی با دقت که به ارتباط بین افراد نگاه کنیم، درمییابیم افراد در شروع آشنایی و روزهای نخست دوستی و شکلگیری ارتباط، تنها چیزی که برایشان اهمیت دارد لذت بردن از وجود یکدیگر است و حتی به ذهنشان هم خطور نمی کند که شاید طرف مقابلشان دارای نقایصی هم باشد. گاه پیش می آید که فردی ایرادی نسبت به دوست یا همسر وی می گیرد و شخص به شدت دلخور و حتی عصبانی می شود چرا که از دید او همسر و یا دوستش کامل و بینقص است و همانی است که او می خواسته. اما متاسفانه زیبایی ارتباط این دو نفر عمر طولانی ندارد. زیرا به محض آنکه این ارتباط شکل رسمی و جدی به خود می گیرد، طرفین رویکردشان را در ارتباط تغییر می دهند و به جای دیدن حسن و زیبایی طرف مقابلشان تمام مدت در حال پیدا کردن عیوب در آن هستند و معتقدند رفتارهای نامناسبی در وی هست که بایستی تغییرشان دهد. به این منوال، از آن ارتباط که مملو از عشق و رضایت و خوشحالی بود، چیزی جز یک ارتباط نقادانه باقی نمانده. این واقعیت خیلی از ارتباطات این روزهاست. در صورتی که اگر طرفین این حقیقت را بپذیرند که انسان ها نمی توانند به صورت مطلق خوب باشند و مطابق میل ما رفتار کنند، آنها افراد مستقلی هستند که میخواهند استقلال رفتاری داشته باشند، آنها میخواهند شکلی که مورد قبولشان هست رفتار کنند و هیچ انسانی وجود ندارد که دلش بخواهد دیگری او را مطابق میلش تغییر دهد.
به خاطر داشته باشیم:
«ما و تمام انسانها میخواهیم دیگران ما را به آن شکلی که هستیم بپذیرند و اجازه دهند این خودمان باشیم که بخواهیم بخشی از رفتارهایمان را اصلاح کنیم».
توجه: این فایل تا مدت محدودی به صورت رایگان قابل استفاده است. در صورت نیاز آن را دانلود کرده و روی سیستم خود ذخیره نمایید.